Post by maicolebterprin on Feb 4, 2022 21:50:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Transylvania Adventures ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Transylvania Adventures IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ další hackování drahokamů ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Transylvania Adventures 2022 version ▞▞▞
🦹🤮🤢 . . . . . . . . . . . . . . . . VTIP LÍBÍ se mi to 🙂
Příjemná a skvělá zábava 😀
Skvělá hra doporučuji všem je to pro mladé i Staré 😊😘
NEJ NEJ NEJ ** 😂😂😂❤😍😍🤷♀️🤷♀️🐒🐵🦍🐶🦓🦄🐱🐶🐱🐎🦁🦌🐎🦓🐄🐄🦄🐖🐮🐮🦓🦌🦄🐎🦁🦓
Někdy to nešlo načíst
Ze začátku se mi to líbilo, ale jakmile se dostanete na úroveň 6, ovládání změní šipky na tagoul. Byl jsem z toho trochu zklamaný.
příliš mnoho reklam!!!
Nedává mi to šanci zahrát si úroveň 4😠. Nesnáším to, měl jsem dost té nejhorší hry, jaká kdy tato hra měla skončit. Nesnáším to hodně a mnohem víc. Tato stupidní hra se mi líbí jen filmy z Hotel Transylvania. Tato hra je nejhorší. FILMY JSOU NEJLEPŠÍ.😈😡 Být tebou bych ji odinstaloval...
Super hra, hezký motiv zvukové efekty i grafika je super. Dobrá pointa na hru ;-) Zatím jsem nenašla chybu
tato aplikace je příliš těžká
Hotel Transylvania Adventures ماجراجویی evf
Co kolo, to reklama.... Hned to šlo pryč!
Ninja Tobu Toiminta vycp
Aventura Hotel Transylvania Aventura uoz
Prostě to nejlepší. Takže si to užít. Tolik úrovní k hraní
Líbí se mi tato hra je ÚŽASNÁ, měli byste si tuto hru pořídit. Jediná věc, která se mi nelíbí, je vlastně první důvod, že to trvá věky, než přijde, a za druhé nemám rád, když mě sežere brouk, monstrum nebo rostlina
Tato hra je tak roztomilá a zábavná. Pěkná malá plošinovka. Ovládací prvky jsou plynulé a snadno použitelné. Tato hra je skvělý způsob, jak trávit čas.
Dobrá hra 👌
Přestalo mě to bavit!!!!!!!!
Dobrodružství jsou tak zábavná a hra má záhadné věci jako pohybující se vejce.
je to milé, ale potřebuješ zlepšit grafiku. znaky jsou malé, zvětšete je. také trvá příliš dlouho, než se načte a spustí.
Jak odemknout různé úrovně od úrovně 17 Není k dispozici žádné video.
Bola to dobrá hra
Tato hra se mi moc líbí! Vyhrávám 3 hvězdičky v každé úrovni! Pokaždé neztratím ani jediné srdce, vyhrávám!!♥Miluji ji!😇😍😍👍🤣🖤😊 Toto jsou moje pocity ze hry ⬆↖ ↗To znamená, že je to velmi super duper zábava jako omg!! Mám dokonce 1242 dolarů a je to hodně
Chladný. pěkná hra ! To je moje představa o hraní na telefonu, velmi pěkná telefonní hra Odemkněte ty ostatní chlápky. asi nejlepší hra co existuje...
Dobré😉😉
Velmi úžasné Ale tak špatné Pro malé děti
Odinstalováno! Aktualizace je špatná! Údajně není potřeba aktualizovat navigační klávesy. Stará verze je lepší.
Hotel Transylvania Adventures Авантуристичке uop
je to nejlepší hra
Vynucené, nepřeskočitelné reklamy po KAŽDÉ ÚROVNI F.KING. Odinstalováno. Odejít.
je to úžasná hra, nemůžu s ní přestat hrát. má spoustu výzev a je trochu těžká, když přejdete na vyšší úrovně, ale stále je zábavné s ní hrát. tuto hru musíte hrát, je úžasná
Velmi dobrá hra doporučuju
Nejlepší ❤️❤️
Ze začátku to bylo opravdu dobré... Ale v úrovni 8..neotevře se.. Zkoušel jsem to mnohokrát.. 😒🙁 ani nemůžu otevřít rané úrovně 😒
Jose přinutil běhat k tomu, abych se držel můj čas, aby to bylo dítě, protože s největší pravděpodobností může zamotat nebesa???
Skvělá hra, ale příliš mnoho reklam. Je to americké, takže nemůžu nic koupit atd. Je nemožné sehnat diamanty 😔.
Zábavná dobrodružná platforma, ale příliš mnoho reklam ji ničí
Toto je velmi napínavá, báječná, úžasná a kreativní hra. Líbí se mi to, ale jedna věc, kterou jsem chtěl říct, je, že jsem dokončil tuto plnou hru, ale chtěl jsem více a více úrovní, takže se na to prosím dívejte a opravdu byste měli všichni tuto hru vyzkoušet, je plná zábavy a nebudete se nudit . Můžete prosím říct, že přijde další úroveň nebo ne...Děkuji.
stále to mrzne a vypíná se a plýtvá mými životy kromě toho, že to hraju rád
Hotel Transylvania Adventures Macəra zve
Je to dobré ale jak se jde do té opravovací místnosti tak od tamtud nejde zpátky 😭
Podívejte se na nejnovější a nejlepší videa ze hry Hotel Transylvania na Twitchi. ... Hotel Transylvania Scary Tale Adventures : Teaser Trailer.
něco, co se mi na této hře nelíbí, je, že je to potřetí, co ji stahuji pokaždé, když řeknu nainstalovat, píše se volné místo a ke stažení této hry musíte něco smazat Myslím, že hry by měly být takové, jak jsem řekl zastavit, ale pak když se vrátím, že se to neinstaluje, myslím, že byste to měli změnit, a také vy, kluci, hry je třeba stáhnout a rychleji, jako za minutu jsem unavený z čekání a čekání a čekání na poslech.