Post by maicolebterprin on Feb 4, 2022 21:53:35 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code više primogems ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
Cool na početku, dobra grafika. Ali svaka razina je potpuno ista, i postaje jako dosadna
Tako da mislim da je to kao jedna od onih igara u kojima obično zapnete na razinama i slično. Pisalo je da mi je preporučeno. Zašto??? Brisanje igre!
Starije verzije aplikacije NERF Epic Pranks! za Android | Aptoide
To je sjajna igra, sve do razine 99, a onda vas izbacuje bez razloga, briše je.
To je u redu igra, ali možete se jako razboliti od nje pa ako želite da igra gubi vrijeme, ali se ipak zabavite, vjerojatno ne želite ovu igru
Potpuno užasno cjelokupno iskustvo, ova igra je pretrpana prokletim reklamama koje usporavaju tempo, također ne slušajte naslove igre, možda ima nerf proizvoda, ali nikad ne pokazuje šalu, ova igra je samo reklama s reklamama.
Najgora igrica ikada.Samo držiš klik i to je to.👎👎
Prvi put sam instalirao igru i vidio dugačak oglas prije nego što sam igrao cijelu minutu. Tužna stvar.
Dobio sam razinu 56 i to je izbrisalo sav moj napredak
NERF Epic Pranks! Акционе zaml
Dobra igra kad nije zaostajala
Osim što ima reklama nakon gotovo svake druge razine, igra se vrlo ponavlja i jednostavna, što sam mogao razumjeti, ali doslovno ne možete umrijeti, uhvaćen sam 4 puta na jednoj razini i još uvijek nisam izgubio. Također morate gledati reklame da biste otključali novo oružje, iako svaki put kada pobijedite razinu postotak pištolja koji ćete otključati raste za 20%; međutim kada dođete do 100% morate pogledati oglas da biste dobili pištolj, što čini igru mnogo lakšom.
Akvaryum termostat, Roundsound radio, Top 10 good pranks, Wc sitz mit ... Nycthemeral wikipedia, Nerf vortex aero howler target, Fendi bag bug names.
Loki, The God of Mischief, Tricks His Way into the July Fortnite ...
Molimo popravite bug tamo bug ne mogu igrati igru samo mogu vidjeti kako lik leti
Sada znam kako se našaliti. Frend
Volim ovu igru! Jako stvara ovisnost i troši puno vremena. Imam samo 1 zahtjev, NAPRAVITE VIŠE pušaka!!
Stvarno? Probijate se prema razinama samo da biste morali pogledati reklamu da dobijete svoj blaster. Apsolutna šala.
Prilično dobra igra, samo bih volio da su razine dulje i kad vas crvena linija uhvati, ljudi ne poduzimaju ništa pa vas molim da to popravite
Nema kretanja
Ovo je stvarno usrana igra puna reklama i uvijek želi da kupujete stvari. A da biste dobili nove puške morate pogledati i add asswell.😠😠😠 Stvarno sam razočaran
Ova igra nije droga kad dobijem novi blaster i debelo je otključam samo je ne dobijem MOLIM VAS ISPRAVITE OVAJ BUG OKEYYYYYYYYY!!!!!!!!!!! ILI BRIŠEM
Ovo je dobra igra, ali reklame me muče 2. Kad uzmem oružje i pokušam pogledati reklamu, ali dobije se oglas kao da nema kraja i kada ga prijeđeš oglas mi ne dopušta da uzmem pištolj kontroliraj to 3 Nije zabavno !!!!!!!!!!! (Oprostite, ali ova igra ne mora biti kreirana) 😡😡👿👿👺☠️👹👹👿👿👿😤😤😠😠😾
News Aracruz hzor - RSS
Za lako i ne mnogo oružja, pa molimo dodajte više poteškoća i oružje molim
oglasi su jako dugi molimo smanjite vrijeme dodavanja na maksimalno 5 sekundi ili uklonite značajku dodavanja zbog oglasa dajem samo 3 zvjezdice
Zss1 sosnowiec, Rimbo if arkadien, Geeksn0w ios 9, Holston lake va, ... Molinos de nixtamal, Fake girlfriend death prank, Campaign monitor email client,
Na ovoj slici imam taj nerf i najbolju igru ikada!!!!!!
Igra se zatvara na razini 99 svaki put kad je pokušam dovršiti.
Sjajna igra obožavala sam svaku minutu! Ali igram tek dva dana i već imam SVAKI nerf blaster i svaki skin koji kupiš i svaku emociju koju kupiš pa kad bi mogli dodati još blastera to bi bilo super! Kao suparnik Perses ili trzaj.to bi bilo smiješno! Jedva čekam sljedeće ažuriranje 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁
preuzmite চিকেন ফ্রাই রেসিপি apk najnoviju verziju App od ...
Overzetten gegevens iphone, The sea calls us home elvish, Istmo cuello uterino? ... Casper and joe prank war, North korea rocket launch photos, Pathoma gi?
Star Shoot VS Arcade rhcz
Iz nekog razloga piše da nema dostupnih oglasa kada pokušavam dobiti besplatan pištolj ili kostim
Iphone move pics to camera roll, Kurama vs karasu english sub, Doumar's in norfolk virginia, ... Phoenix medical systems pvt, I prank call ariana grande,
Najkraće igre bez pada metka ili nje ne nerf pištolj loptica udara on se šunja da bi dobio svoj nikki i zemlja se pomaknula ne može Ponekad su ljudi koji su samo afk i samo čekaju 24 sata ako hoćeš da samo 2,000LOL mislim da će to biti neka vrsta pištolja za golove, to će biti gotovo dodati multiplayer s višestrukim odgovorom