Post by maicolebterprin on Feb 4, 2022 22:16:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudzi visi ▞▞▞
▞▞▞ AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter 2022 version ▞▞▞
šīs spēles tās tik lielas mb
Spēle ir kārtībā. Unikālas īpašības. Ļoti lēna progresēšana. Arī zvaigžņu kolekcionēšana ir neērta
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter እንቅስቃሴ ያለባቸው owx
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arcade oar
lejupielādējiet 1945 Air Force: Airplane games apk jaunāko versiju ...
Vai šī ir tīkla savienojuma spēle?
Misijas dažreiz nav skaidras, labākai kontrolei var izmantot kursorsviru, un superieroči ne vienmēr darbojas, kad nepieciešams
Būtībā kara noziegumu shmup spēles simulators, jo viss šajā spēlē var tikt bombardēts, ieskaitot civilās automašīnas un kravas automašīnas, un es negaidīju, ka šī spēle tiks atjaunināta pēc ilga laika, 5 gadiem, un šī spēle patiešām bija priekšā saviem laiks.
“Jaunā” spēle ir lieliska, taču nesen veiktais pēdējais spēles atjauninājums padarīja to gandrīz nespēlējamu. Pauzes poga ir pārvietota uz augšējo labo pusi. Kaut kas liek spēlei iesaldēt/apturēt katru reizi, kad mēģināt spēlēt/bombardēt šajā zonā! (Vai kādam citam ir tāda pati problēma?).
Man ir jādod zemas zvaigznes, es maksāju par zeltu un nekad neesmu saņēmis savā bankā.
Beidzot ir lieliska spēle, kā arī grafikas veids, kā lidmašīnas tiek notriektas un iznīcina ēkas transportlīdzekļus utt.. Tas var būt sarežģīts, taču tas nav neiespējams, ja vien nevēlaties dubultot savus punktus.
Google reklāmas sabojā šo spēli, tās nevar izslēgt, un spēles ekrāna vāki mainīs šo skatu, kad reklāmas pazūd
War of Rafts: Crazy Sea Battle Аркадни pknb
Tas, kā spēle maina skatu punktus, ir tik satriecoši. Lieliska spēle.
Spēle ir patiešām jauka, taču tajā nav tik daudz. Jūs ātri tiekat galā ar kampaņas uzdevumiem, un tad tas atkal un atkal dara vienu un to pašu. Žēl, ka vairāk nav.
Briesmīgais Jr
Pagāja piecas stundas, līdz instalēšana tika pabeigta, un man tika ziņots, ka nevar instalēt kļūdas dēļ
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arcade rapt
Es nesaprotu, kāpēc tas neizgūtu manam Google kontam saglabāto progresu, kad es to instalēju citā ierīcē.
Stulba spēle
Spēle jau ir nopirkta, bet virs ekrāna joprojām ir reklāmas... tu joko? Neesi traks cilvēks....
Mērķis spēle kopējais swag visās graviks anth līmeņi ir pakaišiem grūti un xboks veida sajūta.
Nepieciešams vairāk līmeņu un izmantot metāla stieņus
nav sajūsmas un tu esi atkritumu maiss
Spēle ir ļoti laba un aizraujoša
Crappy nemaz nevar vadīt lidmašīnu
Nē. Man nepatīk šī aizkavētā spēle! slikti. Man jau šis nepatīk.
pirmā spēle bija laba, bet tad nāca ugh. jums ir jāpērk lidmašīnas, bet pirmajā spēlē jums tas nav jādara.
Tā ir lieliska spēle, taču pievienojiet vairāk spēlējamu lidaparātu, piemēram, ienaidnieka lidmašīnas, un paplašiniet Japānas kampaņu, pievienojiet vairāk sauszemes ienaidnieku veidu, piemēram, AA transportlīdzekļus un smagos tankus.
tas ir tiešsaistē
izklaidējoša spēle
lieliska izklaide ar lielisku grafiku
Tā ir jautra spēle. Mana problēma ir tāda, ka ienaidniekus nevar nogalināt, tiklīdz jūs tos redzat. Var trāpīt, bet tie uzreiz nesabojājas...tas ir kā īss neuzvaramības periods. Esmu ievērojis, ka lielākas lidmašīnas iet bojā pēc noteikta laika, nevis no bojājumiem. Bieži vien uznāk pāris sargkopteru. Vai jūs varat izkraut vienu no tiem un nepieskarties otram, bet viņi mirst tajā pašā laikā? Tas pats ar tornīšiem. Tvertnes noteikti nesabojājas, parādoties ekrānā. Tomēr tāpat kā spēle.
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arcade tryb
Oriģinālā spēle Air Attack bija lieliska, tas arī viss.
Novatoriska lidojuma šāvēja. Es saņemu 1 šāvienu nākamajā līmenī, bet turklāt šī lieliskā šāvēja
spēlēju 1 dienu un viss beidzies... ko darīt tālāk!! atinstalēšana..
Tā ir ok laba spēle
Pēc sky force reloaded atskaņošanas nevaru teikt, ka tas ir labi, jo tā nav. Ja jums patīk šāda veida spēle, izvēlieties labāko: Sky Force Reloaded.
AirAttack 2 - WW2 Airplanes Shooter Arcade mnqy
Lūdzu, veiciet dažus šīs spēles atjauninājumus
Absolūti izcila, apmierinoša, patīkama, lieliska spēle, vienīgais, ka es pabeidzu spēli vienā piegājienā, būtu bijuši vēl daži līmeņi, taču tas joprojām ir Miles labākā šaušanas spēle Android ierīcē.
Ne man, liek man justies slikti, bet pamēģini pats
Pusgiga failu. Labāk esi labs. Sasodītās datu ieguves spēles. Cerams, ka atradīsiet dažus bitkoinus. Jūs varat tos sadalīt ar mani, lai izmantotu manu tālruni Fungame. Vadības ierīces sūc. Man nepatīk pirksta pieskāriena pozīcijas atiestatīšana. Jūs mirstat dīvainās vietās pēc bumbas nomešanas. Ātri varētu būt labāk.