Post by maicolebterprin on Feb 4, 2022 22:32:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Chicken Gun ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Chicken Gun IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит-код нескінченні монети ▞▞▞
▞▞▞ Chicken Gun 2022 version ▞▞▞
Цей chicken gun має v2.0.1, це дуже крута гра, нові карти та інші
Chicken Gun Екшн jqb
Мені дуже подобається ця гра, але це занадто довгий час битви, і одного разу я грав у цю гру, і коли мене вбив інший, я натискаю кнопку «Продовжити» і бачу, що час було 7:03 і перші 6: 08
Chicken Gun Aksyon okd
Вау, програми Chalo, ви такі тупі.Я навіть люблю цю гру, але зробіть її краще! Видаліть предмети, які у вас є, тому що гравці виходять з карти і використовують її для блокування шляху! Мені не подобається те, що ви не відповідаєте на інші відгуки. Наче ти робиш гру, як німий дорослий.
Чудова гра, але багато глюків. Снайпер Lazer не буде реєструвати вбивства в багатокористувацьких режимах, а будучи найдорожчою зброєю, це дуже дратує. Мало того, вбиті вами особи стають невидимими і можуть вбити вас, не маючи можливості завдати їм болю. Будь ласка, виправте!
Гра дуже погана я ії удалив мене тут вбивають коли я тільки заходжу я гуляю вже 7 місяців в мене не розу не робила рекламу і я ії удалив повторюю гра дуже погана 1 зросла бо 0 не ставиця
Мені подобається гра, але коли я граю в ці ігри, говориться про перепідключення, але мій Wi-Fi швидкий, будь ласка, допоможіть мені виправити це, я дам 2 зірки лише тому, що я завжди підключаюсь знову
1 Я почав тільки ити в бій у мене вискочил чорний екран і в меню пожалуста уберіть мішок 2 уберіть коли ти стаєш і хватаєш пол і ти просто піднімаєшся вверх і ти просто вилетаеш з текстури .
Ну ок
Це одна з тих хитрих ігор з рекламою поверх реклами. Чесно кажучи, я не думаю, що вони доклали багато зусиль у цій грі. Вибачте розробника, але ви могли б зробити це краще. НАБАГАТО краще.
Chicken Gun online fps shooter Ação vmmw
Дурна гра. глюки, занадто високі ціни і найгірше те, що ви не можете змінити своє ім'я. Тільки назви півень руді і тому подібне. Загалом дуже погана гра.
Крута
Мені подобається ця гра більше, більше ............. зроблено
Будьласка добавте стару музику🐔
Гарна гра, але графіка дуже погана і без мережі, я б’юся об заклад, ви не зможете її запустити
F, щоб мати можливість бути чудовими вихідними занадто вітаю з днем народження, баба, будь добрим днем, будь ласка, дивіться у вкладеному файлі, щоб отримати допомогу з цим листом найближчим часом, і я був гарною ідеєю, і я маю гарний день і ніч у моєму домі, я по телефону 📱 і мені доведеться зробити необхідне, і я буду працювати в майбутньому, будь ласка, відпишіться тут, і не потрібно робити чудовий день, будь ласка, відпишіть мене і вночі, і є кілька днів і часів майбутнього наших клієнтів з цим був для нужденних на ф
Ставлю 4 зірок але якщо ви зробите цю гру без інтернету то я поставлю 5 зірок. Але гра крута🤗🤗😍 рекомендую всім 😼😼
Регіон дасть 2 зірки, тому що новий монстр швидше до 8.998. І той у грі на 483 швидше!!!
Це дійсно добре, але іноді це виходить з ладу, наприклад, не дати вам створити сервер або приєднатися, і це не дозволить мені вибрати будь-яку іншу карту, на яку я можу потрапити, це Chloehouse
Ця гра хороша. Мені дуже подобається ця гра, але вона відстає, тому я не можу грати в неї належним чином. Але ця гра весела
Alien Creeps TD Strategia piu
Dead Trigger - Головна | Facebook
Гра хороша, але ви просто продовжуєте дивитися на таку кількість реклами
Chicken Gun online fps shooter Ação vmmw
Будь ласка, додайте F4OST MOD MENU ЗНОВУ, щоб я дам вам ☆☆☆☆☆ зірочки
Chicken Gun Aksyon okd
це найкраща гра, яку любить грати мій братик, і ми б ніколи не померли, якби ти захотів пограти в цю гру, і ти можеш грати в неї, коли захочеш, і її вже немає, у неї є багато речей, замки автомобілів, з якими ти можеш грати скажу вам, подивіться на блоки, тож я сподіваюся, що вам сподобається ця гра. Будемо сподіватися, що ви скажете, що це корисно
Їм потрібно зняти частину зброї в цій грі, тому це дійсно дратує.
Просто шикарна гра👍👍👍
Тільки но я вийшов в гру, мене відразу вбили, потім я теж переспавнівся і мене знову убив той самий гравець! І так я переходив багато разів, і він увесь час мене вбивав!!! Щей до того ж, він сидів в одного і тій самій засідці, хоча я був від нього дуже далеко, він мене все одно вбивав з пострілу. Не витримав, видалив. 3 зірки тому що сам геймплей цікавий.
Це продовжує виводити мене з гри, щоразу, коли я приєднуюся до гри, це виводить мене, крім цього... ЦЕ ФАНТАСТИЧНО!!
У грі багато збоїв і, будь ласка, виправте мобів, які атакують спаунер, а не інші, якщо проблеми виправлені, я дам 5 зірок UwU (•‿•)
Мені подобається гра, але чи зможете ви зробити так, щоб, перебуваючи в літаку на крилі, ви могли стріляти у свій wepeon, з іншого боку, гра була ЧУДОВІША!!! Ви також можете додати танк, який може стріляти 4 ракетами одночасно, і це може коштувати 400 курячих монет.
Мені це подобається, але коли я намагався вимкнути деякі налаштування, які мені не сподобалися, це якось збоїться, і тепер я навіть не можу стріляти з пістолета.
Такий фоккі🤔
Мені це подобається, але головна причина, чому я дав цей додаток для зірок, полягала в тому, що ти зазвичай не можеш приєднатися до своїх друзів, або ти любий, а ти сестра і брат😭
Мені подобаються ці ігри 😁 але іноді гра не працює і нам доводиться завантажувати її заново, будь ласка, виправте помилки ............, графіка хороша, гармати хороші і все найкраще
Ця гра хороша, але коли я досягну 24 рівня, вона просто завантажується, я чекаю до 11 хвилин, але все одно вона завантажується, будь ласка, виправте цю помилку, або мені потрібно видалити її і, будь ласка, додайте відсоток завантаження в наступному оновленні, щоб ми могли знати, який відсоток зараз будь ласка, зробіть це, ця гра така хороша, але деякі хакери та помилки руйнують її, якщо ви не виправили жодного з них, нам потрібно видалити її, і це буде як у грі під назвою - падіння, хлопці, за один день всі хлопці в тренді, але ви тепер видно, що сталося з падінням, хлопці, я написав 500 слів л
ЦЯ НОВА ВЕРСІЯ Змусила ВСІХ ВТРАТИ СВОЇ ДАНІ ЯК ДО БРЕСА У МЕНІ ТАКИМ ПРОГРЕСОМ І Я ВТРАТИВ ЦЬОГО НОВОГО ОНОВЛЕННЯ ДУЖЕ ДЯКУЮ Я БОЛЬШЕ НЕ ХОЧУ ГРАТИ В ГРУ!!! І СТІЛЬКО МЕРТВИХ ЛОБІ
Чудово грати з друзями, і я хотів би, щоб оновлення, як-от у Memes Wars, і нові карти, і, якщо це було б можливо, додати шкуру свині, як у захопленні прапора.☺
Перестрілка в курнику: Roosters FireFight - це весела стрілялка між курками, яка принесе дуже... Читати Далі · Додатки в Google Play - Chicken Gun. Збройні
Гарна гра, але коли я приєднуюся до гри, мене виганяють
Chicken Gun Aksyon okd
це важко на ноутбуці, як так важко, я використовую bluestacks, тому я не можу добре грати, але це весела гра, ви повинні спробувати.
MiniArt 1/35 Auto Travelers 1930-40s Plastic Model Kit 38017 ...
Ігра дуже сподобалося і спасибі за обнову мені дуже сподобалося зомбі ріжим 😃😃😍😎