Post by glamperdepone on Feb 6, 2022 22:06:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Stranger 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Stranger 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ įjungti cheats ▞▞▞
▞▞▞ Scary Stranger 3D 2022 version ▞▞▞
GB švaistymas. Šis žaidimas tikrai skirtas mažiems vaikams. Be to, muzika yra šiek tiek keista. Neatsisiųskite.
gerai, aš myliu šį žaidimą, bet nėra pakankamai lygių, kad jis būtų žaidimas, o kai kurie garso efektai būtų puikus prisilietimas.
Šis žaidimas yra smagus ir jums patiks žaisti savo mėgstamus žaidimus, galėsite gerai pailsėti ir mėgautis likusiu savo gyvenimu, o jūsų gyvenimas klostysis puikiai tol, kol gyvensite tame pačiame gyvenime su jumis ir būsite geras vyras šis žaidimas
Tai juokinga. Ir smagu, bet nuobodu, reikia daugiau lygių
Man patinka šis žaidimas, jis yra labai lengvas, kaip baisu mokytojas, bet baisu mokytojas buvo sunkus, man buvo nuobodu tuo metu, kai aš reguliariai jį žaisdavau .💓bet man patiko labai ačiū už šį žaidimą😘😘😘💖
Tai puikus žaidimas 1 patiko. Tačiau yra tam tikrų nesklandumų, dėl kurių nepažįstamasis mane pagauna, ir kai aš numetu kažką panašaus į lokepiką, nebegaliu to gauti. Šis nesklandumas nutinka kartais, bet tai puikus žaidimas. Jei ištaisysite šią klaidą, duosiu jums 5 žvaigždutes
Cringe... Tai viskas, ką turiu pasakyti. Panašu, kad kūrėjas žiūrėjo 3 „Morgz“ „YouTube“ vaizdo įrašus ir sukūrė tai kaip žaidimą. Pagrindinis veikėjas tėra dūris, „baisus nepažįstamasis“ skamba taip, lyg skaitytų jo eiles su ginklu prieš galvą. Lygiai neturi prasmės. Žaidimas atrodo ir jaučiasi siaubingai, o tas pats žemėlapis yra toks pasikartojantis, jo tyrinėjimas yra nenaudingas ir pasenęs. Sveiki, kaimynas, atskyrimas yra toks per didelis, kad mane pykina. Garso inžinerija šiame žaidime yra tiesiog absoliuti.Nežaisk.
Man nepatinka šis žaidimas, nes jame yra tik 12 lygių ir labai daug skelbimų
Šis žaidimas nevertas daugiau nei 2 žvaigždučių, nes kaimynas užstringa keliose vietose ir visai nebėga, tai priverčia mane paleisti žaidimą iš naujo.Todėl iš naujo paleisti lygį...dar vienas dalykas yra tai, kad jis mums pasako, kur yra daiktai nes išdaiga yra saugoma ir ką daryti.Tai labai palengvina žaidimą...pataisykite šiuos dalykus
Skirtingai nei kiti kaimyniniai žaidimai, tai tikrai didelis namas kaip milijonierių namas, bet kartais aš visiškai sulėtinu jo eigą, bet be to sakyčiau, kad jis yra geras, todėl skiriu jam 3 žvaigždutes.
Šis žaidimas yra nuostabus, su „Stanger“ galite padaryti daug išdaigų
Manau, kad kai tyrinėju šį žaidimą, manau, kad šis žaidimas bus lengvesnis, nei baisus mokytojas 3D, ir šio žaidimo grafika yra labai tobula, ir manau, kad tai yra panelės T meilužė ir tai yra Pranciškus, bet šiame žaidime jo vardas yra baisus nepažįstamasis ne tik nepažįstamasis, bet kai aš pradėjau išdaigą apie mokytoją therasa mokytoja therasa slapyvardis buvo miss T ir kai aš baigiu visus skyrius reiškia vandens bėdų skyrių, kai buvau baigtas, kai buvo atidarytas specialus skyrius, tada pirmą kartą matau Pranciškų.
Geras žaidimas, bet jis neprasideda netvarkos žaidimų aikštelės lygyje, jis tik ką tik įkeliamas, todėl tiek kartų pašalinau šią programą ir įdiegiu pakartoti.
Parsisiųsti Join Clash 3D APK 2.29 - naujausią versiją - RollingAPK
Pradedant, kodėl tai užima daug laiko... 🙄 tai kaip vaikų žaidimas. Ir man nepatinka šis žaidimas. todėl pašalinau šį žaidimą 😒
Šis žaidimas yra gražus, duok man 1000 monetų ir pradėkite
Man tai patinka, nes tai didelis namas, bet man jis tikrai nėra baisus ir nuobodus, norėčiau, kad jis būtų lygus, kitaip viskas gerai
Labai pelno zidimas
Sugrąžink seną! Man tai nepatinka.. O kaip yra su autorių teisių saugoma muzika?
Man tai šiek tiek atsilieka, bet tai geras žaidimas, taip pat chu kaip da memes!!!! Ačiū, kad sukūrėte šį žaidimą!
Tai labai malonu, bet kai aš pradedu šį žaidimą, man nepatinka šis žaidimas, bet dabar jis patinka per daug, todėl aš myliu šį žaidimą
... istorijos ir vienas geriausių interaktyvių žaidimų „Milijardieriaus bučinys - simuliaciniai žaidimai“ ... Scary Stranger 3D mod APK (atrakinta) v5.4.0.
cdn.thingiverse.com/assets/d3/b2/65/3d/b1/yandqua588.html ... coub.com/stories/2210567-extra-quality-drama-korea-doctor-stranger-subtitle-indonesia
Geras žaidimas
Žaidimas labai geras, bet yra tiek mažai lygių, todėl žaidimui skiriu tik tris žvaigždutes, bet jei patobulinsite žaidimą ir jei dar labiau išplėtosite žaidimą ir daugiau juokingų bei įdomių lygių, žaidimas taip pat taps įdomus ir juokingas.
Phd_Theses_summary_ Virginija Vitkiene. The Eloquence of ...
Scary Stranger, Scary Robber, Scary Teacher 3D by Game Definition #1 in ... Fat 2 Fit Game Mobile All Levels Gameplay iOS,Android Walkthrough Body Race New
Manau, kad tai gerai, bet galbūt yra keletas skirtingų tipų kambarių, o ne 1 miegamasis, 2 miegamasis, 3 miegamasis ir tt
Prisimenu, kai šie žaidimai buvo geri...
Scary Stranger 3D Simulare vdyi
Viskas veikia, bet Francis yra žalias, tai mano problema, man nepatinka žaidimas
Šis žaidimas yra puikus 👍, bet kodėl ponas Grumpy tai zombis? Prašome ištaisyti šią pono Grumpio klaidą, jis yra zombis 🥺
Per trumpas lygis ir labai lengvas. Jie moko jus visų lygių taip, lyg būtumėte vaikas. Neatsisiųskite jo labai nuobodu, jame yra tik 12 lygių, o jei baigsite, tai viskas, perspėju jus visus, kad ne Žaisti Tai toks labai nuobodus žaidimas, kurį aš kada nors žaidžiu
Geras, bet neįdomus kaip baisus mokytojas
Scary Brother 3D - Brother VS Brother!!! - Let's Play Scary Brother 3D!!! Cherry Pop Productions. Paskelbta Prieš 3 mėnesius. Peržiūros 123tūkst. 2,2tūkst.
Man patiko šis žaidimas ir labai įdomus. Tačiau nuotraukos atrodo kitaip, o žaidime ji skiriasi, prašau, išspręskite šią problemą. Kitas dalykas yra tai, kad energija baigiasi labai greitai, be to, reikia labai daug laiko ją papildyti. Btw aš valgau tai trys žvaigždės
Kadangi šis žaidimas nenusipelno tos žvaigždės, tai juokinga! Laukiau šio žaidimo, įsitikinkite, kad žaidimas atsisiunčiamas, bet atsidarius rodomas tik juodas ekranas, tai nusipelnėme laukti per ilgai 😠😠😠😠
Šis žaidimas yra puikus, bet aš jam skyriau 2 žvaigždutes, nes žaidime yra tiek daug
Aš ką tik gavau žaidimą ir negaliu žaisti su visokiomis reklamomis.pusė reklamų!!!!!
Šis žaidimas sugenda kiekvieną kartą po 36% ir jie taip pat suvalgė mano iki 200 mb 😤😠😡🤬🤬🤬👺👿🖕🏿
Labai geras žaidimas ir labai juokingas
Tai puiku, bet kai pasiekiu 7 lygį, trūksta vieno dalyko, kurio man reikia, todėl turiu skirti tik 1 žvaigždutę
Skiriu 4 žvaigždutes, žaidimas yra labai geras, bet kurį laiką žaidimas sustojo, kai lipu laiptais, nepažįstamasis nepaleido tavęs po stovu
Scary Stranger 3D Szimulációs játékok rjo
Man patinka šis žaidimas, bet duodu tik vieną žvaigždutę, nes žaidžiu šį žaidimą, tada einu į savo pagrindinį ekraną, tada atidarau šį žaidimą ir paspaudžiu žaisti jis neprasidėjo bandau 5,6 karto, bet neprasidėjo ir gaunu Aš grįžtu į savo pagrindinį ekraną ir ta pati problema buvo baisioje mokytojo 3D srityje, greitai išspręskite šią problemą.
Wrost žaidimas kada nors po 12 lygių, jis nebus daugiau, jis baigsis per pusvalandį, mes galime baigti 12 lygių, turėtų būti vis daugiau ir daugiau, bet yra tik 12, todėl nesisiųskite šio žaidimo, nesisiųskite
Hill Climb Racing 2 રેસિંગ ojg
Tai nuostabus žaidimas, man patinka, svarbiausia, kad jis nemokamas. Taip pat patikrinkite baisų mokytoją ir baisų plėšiką, jie taip pat nuostabūs, bet problema ta, kad turime nusipirkti arba žiūrėti skelbimus, kad atrakintume tam tikrą lygį ar skyrių, kurio prašau. Z ir K žaidimai, kad visi lygiai būtų nemokami ir nauji lygiai būtų kuo greičiau. Visuose žaidimuose atsitiktinė problema yra skelbimai, bet aš gavau įsilaužimą..... Tai yra jūsų mobiliojo ryšio duomenų išjungimas! Taigi daugiau jokių erzinančių reklamų. Tai tikrai nuostabu, jums reikia tai išbandyti
Už gražų ir įdomų žaidimą, bet per trumpų lygių, kurių nesitikima, žvaigždės gali būti 5 žvaigždutės, bet su daug įdomių lygių
Ziauriai geras zaidimas rekomenduoju